Mission Sluta amma

Barn, Amning

Jag har nog alltid tänkt att jag skulle amma Ihre i ca 6 månader, men nu är hon ju 10 månader och ammas fortfarande!
Med Alva var det så lätt att sluta, hon fick sin första tand på sin 5-månaders dag och bet mig rätt rejält, så då slutade jag amma och gav henne ersättning istället. Det gick hur bra som helst!
Men Ihre har aldrig riktigt tagit flaska, så det har varit såå svårt att ens ge henne välling och ersättning spottar hon bara ut.
Men nu tänkte jag att jag måste bryta allt ammande på nåt sätt, mamma hjälpte mig igår på förmiddagen och tog ut en skrikandes Ihre i vagnen och promenerade tills hon somnade. När hon sovit klart så fick hon lite lunch, hon brukar alltid vara lite svår med maten oxå, vissa dagar äter hon mycket och andra nån tugga bara.
Men hon käkade upp en hel burkmat!
Och hörni, hon drack en hel välling sen på kvällen oxå!

Däremot när hon skulle nattas så fick hon amma lite, sen testade jag att lägga ner henne i sängen med en napp (som hon typ aldrig tagit förut heller) åsså låg hon o var nöjd rätt länge, hon fick en liten vattenflaska oxå men sen blev hon så ledsen så jag fick ge upp och amma lite till och sen somnade hon.

Har varit en ganska bra natt, tror hon bara vaknade 3 ggr inatt, många nätter har hon vaknat 5-10 ggr och varit såå gnällig och ledsen.
Så jag hoppas att mitt slit ger resultat!

  • Barn, Amning
  • 428 visningar
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

theresse
theresse,
vilken sötis
nouw.com/theresse