Morgonpepp

Igår på praktiken så fick jag min halvtidsbedömning och alla verkar vara supernöjda med mig och några sa att dom ville att jag skulle bli timmis där! Så det är ju typ det bästa man kan säga om en praktikant! Annars var dagen ganska lugn, dom ska göra stambyte i lokalerna där och ska flytta över allting nästa vecka, så det var inga inskrivningar av nya patienter igår, bara utskrivningar!

Idag sov jag vill kvart i 10, sen blev jag väckt av något as som skulle borra lite i väggen, men efter att jag hade vaknat så har det inte varit något mer borrande. Ska jobba idag på äldreboendet mellan 12-21. Och jag ska vara på demensavdelningen, har inte varit där sen i Oktober typ, så det ska bli spännande och se om det är samma tanter och gubbar som sist eller om det har flyttat in några nya!

Förresten, jag har sportlov nu! Haha förmodligen mitt absolut sista i mitt liv, så jag ska njuta järnet! Fick ett MMS imorse av en kompis med en bild på honom från -98, haha garvade läppen av mig och började kolla på mina egna gamla bilder, här har vi en på systrarna Lugg och Zanna, haha vi var på Hirschenkeller 2005 dårå! Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
hahah hirschen :D de va säkert emil som borra upp ÄNNU en hylla hahhaa puzz