Något att se fram emot?

Dom närmsta dagarna kommer kännas evighetslånga, trots att jag har haft en väldigt trevlig helg så är det ändå något som fattas. Så därför har jag idag (och inatt, hade sjuuukt svårt att somna!) planerat in typ varenda liten ledig stund jag har, så att jag slipper tänka. Det är allt från träning, tvättstuga, rensa garderoben, storstädning till dammtorkning. Min lägenhet kommer se strålande ut iaf haha!

Nej men det jag har att se fram emot är nästa helg då några av mina allra närmsta och käraste vänner ska ut på en liten hajk till en av Nynäshamns alla små öar. Det ser jag verkligen superdupermycket fram emot! Hoppas bara vädret blir tiptop, skulle det typ regna nästa helg så har vi en backup-plan!

Och direkt efter helgen, nästa måndag ska jag lägga mig under nålen igen hos Salong Betong, där Annie ska göra en skitfin grej på min arm. Men vad det blir får ni se först när det är klart!

Dagens planer hittils är: Plugga, PW till Högdalstoppen, sola, tvättstuga, storstädning. En perfekt söndag som kommer spenderas med en gryym spellista på min dator! Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer