New york

Hej! Jag o min lilla familj är i New york! Min fina sambo fyllde 30 igår (i måndags alltså) och vi började prata om att resa bort nånstans när han skulle fylla år för jättelänge sen åsså bokade vi efter många om och men en resa hit. Vi flög hit redan i fredags så nu har vi nästan kommit in i hur det funkar här borta, ens engelska är ju nästan som Morgan och Ola-Conny ibland med oftast får man fram det man vill säga haha.

Flygresan hit tog nästan 8 timmar och började sådär, Alva var ganska glad och så men exakt när planet skulle lyfta så kaskadkräktes hon över hela sig och halva mig, och eftersom vi precis skulle lyfta så fick jag snällt sitta kvar med allt kräks i typ 20 minuter innan jag fick knäppa upp bältet och knöa in mig på toaletten för att förgäves försöka torka bort spyan och lukten. Alva hade ombyteskläder i handbagaget men det hade inte jag så det luktade ju herrkelle om oss resten av flygningen. Men förutom det lilla missödet så var hon en stjärna under hela flygningen.

Vi bor himla centralt på Manhattan så det tar bara några minuters promenad så är man mitt i smeten. Vi har turistat en massa, varit uppe i Empire state building, åkt båt på Hudson river, varit vid ground zero, sett New york Rangers spela i Madison square garden, sett frihetsgudinnan på nära håll och klappat ekorrar i central park. Allt är himla häftigt och man känner igen så himla många ställen från filmer och tv-serier!

Jag har aldrig rest genom olika tidszoner förut (bara nån timme hit eller dit) så både jag och Thomas är sjukt jetlaggade, nu är klockan nästan 9 på kvällen och jag är dödstrött (hemma i Sverige är klockan typ 4 på morgonen nu) så det är lite jobbigt att man är i värsta zombie-moodet varje kväll, men man utnyttjar verkligen hela förmiddagarna iaf!

Vi hörs en annan dag, här kommer lite bilder! Heis!

  • 508 visningar

Gillar

Kommentarer