No more Västerbottenfuckingpaj

Igår så käkade vi ju på Stockholms Fisk, svintrevligt och snobbigt ställe! Förrätten var västerbottenpaj med tillbehör och sist jag käkade sån paj var på Gröna Lund för typ 2 år sedan och då blev jag magsjuk efter. Så jag var lite skeptisk till förrätten, men åt den ändå. Sen kommer huvudrätten in, asgod fisk och efterrätten, någon typ tryffelboll med kaffe slank oxå i! Sen var det dax för teater, såg inte såå många kändisar ändå! Coolaste kändisarna var Tarras-Wahlberg, Helené Sjöholm och Tommy Körberg! Dom satt typ på raden bakom mig. Sen började showen, och den var sjukt bra! Sen i pausen kände jag att min mage inte kändes helt hundra, så jag sprang mot toaletten, hann knappt få upp dörren förrän jag pjukade ner hela handfatet! Så jävla vidrigt! Så det var ju bara att ta en bulle hem och lägga sig... Trist avslutning på en så trevlig kväll! Jag hann ju inte se andra akten heller, vilket var väldigt synd!

Jaja idag är det iaf Hoffmaestro på Grönan, vilket jag har sett fram emot i flera veckor! Men Nattis ringde precis, det går nån dunderförkylning på hennes jobb och hon har börjat känna sig lite krasslig. Jag mår bättre idag, men är inte helt hundra jag heller! Men det är ju några timmar kvar tills det börjar! Så nu ska jag försöka äta lite och tagga till! Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
oj vad trist :( du får stämma stället!! :) dom vet ju inte att du inte "tåler" pajen, osten eller vad de nu kan va i den som får dig att må dåligt? hoppas du hinner bli bra tills ikväll iallafall! ha en trevlig afton! :) puss!
www.kamillaolsson.wordpress.com