Nu kör vi!

Idag känner jag mig så himla peppad att träna hårt och leva nyttigt! Har varit och tränat ganska hårt i en timme, får ju inte träna armar nu närmaste veckan iomed p-staven! Jag körde först 20 minuter på rullbandet, sen gjorde jag typ alla benmaskiner som fanns där i typ 20 minuter och sen avslutade jag med 20 på crosstrainern. Jag var rätt svettig när ja var klar! Sen tog jag en kvart i solariumet oxå haha, kanske inte så jättebra med solarium men jag måste få sola lite på vintern, annars deppar jag ihop totalt! Hatar när jag känner mig vit!

Jag har beställt lite kläder från H&M på nätet oxå, hoppas dom kommer snart! Jag vill ha på mig något nytt när jag tar "studenten" nästa fredag! Det här året har gått så himla fort, känns som att det var nyss jag o Jocke bodde tillsammans, men det var ju 9 månader sen jag flyttade därifrån! Nej, om man skulle ta o duscha lite, sen ska jag göra mat, blir en Anna Skipper-inspirerad lunch/middag idag. Kokt kyckling med kokta grönsaker och en kall currysås. Låter inte särskilt spännande men det är faktiskt rätt gott! Heis.

Ja här ser man verkligen att jag är bra mycket snyggare med lite färg på kroppen! Haha ser inte klok ut på bilden till vänster!

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer