Nytt år ju!

Hade helt glömt bort att jag har en blogg haha. Mycket har hänt den sista tiden, både bra och dåliga saker.

2013 har varit ett av dom bästa åren i mitt vuxna liv, även fast jag varit med om jobbiga saker som när Rocky fick komma till hundhimlen och när min pojkvän för några veckor sedan sa att han inte längre var kär i mig.
Men att jag förra vintern bestämde mig för att flytta till Gotland är nog det bästa jag gjort. Tänk att jag åkte hit helt själv, började på ett nytt jobb och inte kände någon. Det är sånt som gör att jag blir så jävla stolt över mig själv!
Sommaren här på ön var så himla grym, kändes som att jag var på ett kollo, även fast jag jobbade nästan hela tiden. Alla dagar på stranden, grillkvällar, rosévin, kyssar och att få träffa en massa nya härliga vänner.

Jag har varit så stark (inte bara på gymmet haha) och jag satte verkligen ner foten i våras när jag upptäckte att en person som betytt mycket för mig hade pissat på mig flera gånger, vilket verkligen inte är okej, DET är något av det bästa jag gjort. Jag konfronterade den här personen och känslan efteråt var helt fantastisk!

Ta ingen skit!

Det här året ska oxå bli ett sånt där bra år tänkte jag. Jag ska ta tag i mitt liv, träna mer, laga mer mat, få in lite vanliga rutiner. Åsså ska jag åka skidor en vecka och sen åka utomlands på en sånär härlig solsemester! Dessutom ska jag ju bli moster i april. Inte så pinkenödigt! Hörs!

  • 1 673 visningar

Gillar

Kommentarer