Ofrivilligt akut-häng!

Dillade lite med morsan i telefon under eftermiddagen och då berättade hon att hon varit hos mormor i helgen för hon hade trillat hemma i fredags, så jag bestämde mig direkt för att ringa o höra hur det var med mormor! Det var väl lite halvrisigt så jag plingade runt till Nynäs kommun o hörde mig för om inte någon distriktssköterska kunde göra ett litet hembesök, men dom tyckte bestämt att mormor skulle åka akut till SÖS, så jag fick beställa en ambulans o sen åka till sös-akuten o möta mormor där!

Sen har jag varit med henne på röntgen och sett när dom tagit blodprover och EKG på henne. Men som tur var så visade röntgenbilderna inget, utan mest troligt var att en av hennes mediciner gjorde henne yr och det var därför hon hade trillat så hon fick åka hem igen efter typ 7 timmar där!

Superskönt för mormor att få veta att det inte var någon inre skada och skönt för alla att det inte var något allvarligt som hade hänt i fallet!

Jag var ju själv patient en snabbis imorse på vårdcentralen och jag fick lämna ett blodprov där dom ska kolla vilka djur jag är allergisk mot och sen fick jag en Bricanyl utskrivet på recept (en inhalator som underlättar andningen vid allergi och astma). Så nu känner jag mig som en riktig allergisk tönt haha! Inte nog med att jag är dammallergiker, jag ska vara allergisk mot djur oxå! Inte Rocky då som tur är, men jag misstänker starkt korthåriga hundar o alla katter! Nej nu måste jag äta, är vrålhungrig! Heis.

Kolla vilken amatör som stack mig, har ju fått värsta blåmärkena!

Tjoflöjt!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer