Ohoj

Nu var det ett tag sen jag skrev sist och det har hänt MASSOR!!
Jag har ÄNTLIGEN fått min iPhone 5, det tog bara 1,5 månader för den att hitta hem till mig, för posten slarvade bort den första som Tre skickade.

Sen har jag slutat på SÖS, hade min sista dag i fredags. Det känns faktiskt jättebra, jag har ju haft det jättebra och jättejobbigt under tiden som jag jobbade där, självklart kommer jag sakna mina kollegor men nu är det dax för mig att gå vidare.
På onsdag börjar jag på akuten i Visby igen, är superpepp inför det!
Idag har jag tokstädat min lägenhet och packat bilen full med en massa saker.

Bilen förresten, den blev ju snodd förra helgen när jag var och jobbade, hade precis slutat jobba och när jag står på parkeringen utanför SÖS så står det en annan vit bil där jag ställde Rutan, blev så himla förvånad när jag insåg att min bil var stulen. Men tack och lov så återfanns den två dagar senare i Huddinge och tjuvarna hade inte tagit något och dessutom lämnade dom kvar en flaska blandsaft haha!

Nu är jag i skrivande stund hemma hos mamma, borde vara trött men är alldeles för pepp inför flytten imorgon, ska åka på färjan helt själv! Åsså är jag så nyfiken på hur min nya lägenhet kommer se ut, har ju vara sett den på bild. Men hörrni, nu blev det ju ett jättelångt inlägg, ska försöka att sprida ut allt lite bättre här framöver. Hörs!

Eller vänta, min babe Robin var här i helgen oxå, det var hur mysigt som helst och tiden gick alldeles för fort. Saknar honom hur mycket som helst! Men jag ska snart åka till Göteborg och mysa järnet! Heis.

  • 2 111 visningar

Gillar

Kommentarer