ojojojdå!

Godmorgon!

Ibland händer det att bloggen faller i glömska och det har den faktiskt gjort nu oxå. Men jag lovar att jag ska försöka hålla den uppdaterad några gånger i veckan, ibland varje dag! Vad har hänt sen jag skrev sist då?

Har ju köpt min nya dator och jag är än så länge inte riktigt vän med den. Den har ju det här windows 8 och jag tycker det är mycket krångligare än dom gamla hederliga versionerna. Men det blir nog bättre med tiden. Förra helgen så var jag i Nynäs och såg Eldkvarn på folkets hus. Hur trevligt som helst!

Sen har jag kommit in i värsta rensar&städar-perioden. Så än så länge har jag rensat ut en proppfull sopsäck med kläder och 3 säckar med "skräp", jag har alltså tryckt in en massa skit i alla skåp, lådor och utrymmen som finns i min lilla lägenhet och sen inte rört grejjerna på flera år, så därför var det verkligen hög tid för mig att rensa. Nu tror jag att jag är klar och det känns så mycket fräschare här hemma nu. Dessutom så har jag verkligen storstädat överallt, skrubbade tillomed badrumsgolvet med en disksvamp haha. Det enda jag har kvar att göra är att diska, det hann jag inte med igår.

Vet ni vad jag längtar till sommaren? Jag tror på riktigt att det här kommer verkligen bli den bästa på länge! Jag ska ju husera på Gotland HELA sommaren. Och snart kommer jag få reda på vart jag ska bo oxå, är skitpepp!

Nä, nu tänkte jag försöka väcka min syrra, vi ska käka frulle och träna idag sen tänkte jag nog ta en tur till nynäs för att träffa mina nära och kära

.  HA DET!
<

P.s Bilden ovanför är från förra sommaren när jag var en snabbis på öjn, kärleksporten vetty! OCH jag vet att klockan är aslite, men jag vaknade av mig själv vid halv åtta och det gick inte att somna om haha!

  • 477 visningar

Gillar

Kommentarer