Operationsveckan!

Nu på torsdag så ryker äntligen mina äckliga halsmandlar som förstört nästan hela min sommar! Jag har ju haft halsfluss typ 7 gånger i sommar!

Idag i skolan så kollade vi på en film som hette I livets slutskede. Så ni hör ju bara på titeln vilken brölfilm det var. Mina tårar rann som fan under nästan hela filmen, jag tycker det är så jävla jobbigt att böla offentligt! Det är något man gör när man är själv hemma! Men den var fin ändå!

När jag kom hem så fick jag ett mess från Jojjan, han ska komma och bo hos mig några dagar, haha han får en madrass i köket att sova på! Känns ju så tomt här hemma när inte Nattis ligger på min soffa! Hon är ju och jobbar nu... Haha igår så var både hon och jag verkligen Högdalens Finest! Vi brukar kalla dom som ser mest slitna ut för högdalens finest, ni vet riktigt skanky kläder, håret är kaos och smink, vad är det? Tur att det var mörkt ute när vi var på promenad hehe.

Jag var precis och tränade, så jag ska väl hoppa in i duschen och sen ska jag städa lite här hemma, som vanligt alltså! Heis.


 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer