Plats 147!

Klickade på topplistan här på Nattstad och såg att jag minsann låg på plats 147! Inte så illa pinkat, så det firar jag med en ny header. Tjusigt va?

Förresten, har lite grejjer som jag stört mig på senaste veckan. Här kommer topp 3 med jobbiga saker just nu:

  1. Människor på Fejjan som skriver om sina ungar HELAHELA tiden! Visst, jättekul att du har skaffat barn, men jag behöver inte veta om lilla buppen har kräkits idag eller om hon har varit glad/ledsen/trött. Jag bryr mig helt enkelt inte så mycket om barn!
  2. Den vuxna mannen som plankade på mitt sl-kort! Jag ska precis lägga mitt acess-kort på spärrmackapären, men den funkar inte, så jag får ta spärren brevid, då märker jag att en typ 40-taggare är preciiis bakom mig. Han backar två steg sen är han efter mig som en igel och plankar på mitt kort när jag kommer igenom. Jag blev skitlack, fan man kan ju fråga först! Detta var dessutom mitt på dagen! SKÄMS!
  3. Valstugor. Något parti, vet ännu inte vilket har smällt upp två hus PRECIS utanför tunnelbanan här i Högdalen, som gör att man inte ser vilken tid tuben kommer, för stugorna täcker typ hela entrén! Dessutom får man gå runt alkisbänkarna för att komma fram till tuben. Jag har inte en aning om vad jag ska rösta på i september, men jag vet att jag inte kommer rösta på blockmongopartiet som placerat sina stugor där!!

Håller ni med mig eller är jag helt ute o cyklar? Peace out.

Haha vad annorlunda jag ser ut med brunt hår!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer