Pumpa och ståt

Gotland

Hej! Glömde skriva något igår, jag och Alva var iväg på pumpajakt runt ön, men dom var slut på alla gårdar (det är så sjukt mysigt att det finns så mycket gårdsförsäljningar här på Gotland) men på stora Coopen fanns det många pumpor kvar som tur var.
Och på vägen hem fick jag ett sms om att våran nya familjemedlem Nespresson fanns att hämta ut ❤️ beställde den i helgen så jag har längtat och väntat hela veckan på den, så nu dricks det finkaffe här hela tiden haha.

Idag har jag först tränat, dagens pass innehöll bisarrt många burpees OCH squats, var såå darrig i benen efteråt!
Jag tänker inför varje pass att "det här blir nog inte så svårt/jobbigt, lite styrka har jag väl i kroppen" men jag är verkligen helt död efter varje pass! Men de blir ju bättre för varje vecka som går :) Sen har jag varit och hälsat på min gamla kollega Sandra som återigen har blivit ö-bo, vi hade så himla trevligt att jag nästan glömde bort att hämta min syrra vid båtterminalen hehe.
Nu har vi precis ätit en sjukt god middag med oxfilé och potatisgratäng (fuskar lite med kolhydraterna) och karvat pumpahuvuden, så nu är vi redo för alla halloweenfirare! 🎃

Heis

  • Gotland
  • 451 visningar
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer