Sälen och Visby

Gotland

Hej! Bättre sent än aldrig va?
Vi var ju ett jättegäng på 19 vuxna och 3 barn som delade på två stugor i Sälen, förkylningar och kräksjukor avlöste varandra (min lilla familj blev tack och lov "bara" förkylda) men vi hade iaf tur med vädret haha!
Och det blev skidåkning nästan varje dag!

Innan vi åkte upp till fjällen så var vi i Sthlm så jag hann fixa håret hos min fina vän Emelie och så fick jag förlängda fransar hos min syster som håller på att utbilda sig till fransförlängare! Och några dagar innan så fick jag även naglarna fixade på en salong här i Visby så det var en riktig piffarvecka!

Jag tänkte uppdatera lite om den här eventuella komjölksproteinallergin som BVC trodde att Alva hade, det hade hon inte kom jag själv fram till eftersom hennes eksem inte blev ett dugg bättre av att ta bort alla mjölkprodukter. Det som har gjort hennes hud såå mycket finare är en starkare kortisonsalva som en läkare skrev ut förra veckan på hennes ettårskontroll! Nu har hon ingen klåda längre och eksemen har bleknat supermycket, synd bara att det tog så pass lång tid innan man kom på att ge oss den starkare salvan, menmen!
Huvudsaken är att hon mår bra nu :)

Oj vilket långt inlägg, ja tror det kommer fler inlägg i veckan! Heis!

  • Gotland
  • 742 visningar
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer