Sämst!

Asså jag är verkligen sämst på att blogga 😁
Men vi försöker igen! Sist ja skrev så var vi i New york! Det var så himla häftigt, kan knappt fatta att vi har varit där!

Julen blev en minnesvärd jul, den värsta i mannaminne. Vi åkte till Sthlm redan den 22:a och det första Alva gör när vi kommer fram är att kräkas på lunchrestaurangen vi var på. Tänkte att hon kanske inte gillade maten för hon var ganska pigg ändå. Men sen på kvällen (vi sov hos min bästis då) så kräks hon över hela sängen. Dagen efter åkte vi till min mamma, där vi skulle vara till den 27:e och hon fortsätter kräkas, får diarré och är så hängig. Thomas blev sjuk på julaftonskvällen och jag blev risig samma dag som vi skulle åka båten hem.
Det var så hemskt att se henne så dålig! Vi var tillomed på barnakuten dygn 5 som hon var dålig, läkaren sa att hon inte var uttorkad (vilket var det som jag var mest orolig över) och dagen efter läkarbesöket så mådde hon mycket bättre!
Jag hoppas att vi har haft våran beskärda del av kräksjuka för alltid nu!

Nyåret blev desto bättre! Båda mina bästisar (jag har faktiskt två stycken bästisar <3) med sina respektive och barn kom över till Gotland och det var såå himla mysigt!

Nu har jag kommit igång igen med träningen efter det ofrivilliga uppehållet under julen och snart ska vi åka upp till Sälen för en vecka med skidåkning och gänghäng! Hörs en annan dag! Heis!

  • 437 visningar

Gillar

Kommentarer