Schteker pannkakor

Har varit iväg hela dagen typ! Hade redovisning idag i skolan, kan ju meddela att jag ej var speciellt förberedd, men klarade det hyffsat ändå. Sen har jag hängt lite med Isaura, Melissa och Eddan. Vi pratade rumpor! Haha, sen åkte jag hem en snabbis och mötte Sara, så hade vi sällskap till högdalens äldreboende, där jag tiggde jobb och imorgon ska jag få prata med en gruppchef, så jag hoppas på bra resultat. Jag har inget emot att hoppa runt på olika avdelningar, det ger ju bara mer erfarenhet, vilket alltid är najs!

Sen har jag och Bea varit iväg och tränat Zumba på Sats i globen. Det var skitkul, första halvtimmen hängde jag med hyffsat och tänkte att "Är det inte svårare än såhär?" Men det fick jag genast äta upp för resterande halvtimmen stod jag som ett fån och försökte svänga på rumpan så gott det gick. Kommer nog ha grov träningsvärk imorgon, men det var så länge sen jag hade det, så det gör inget.

Nu står jag och schteker pannkakor, men inga vanliga pannkisar, utan dinkel och kanel-pannkakor. Luktar helt underbart! Har fått dille på pannkakor, men det är najs, så jävla gott att käka till frulle!

Höres senare eller imorgon, ikväll blire till att kolla på Idol, hoppas Olle sjunger ikväll, han SKA gå vidare. Punkt!

Jag är GRYM på att göra pannkakor!!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
naajs! och nyttiga grejer har du i pannkakorna! bra där ;) puzzzz