Sista praktiken!

Sista praktikpasset är avklarat! Det var med både glädje och sorg som jag lämnade avdelningen idag. Skönt att det är slut på ett sätt, för det betyder ju att jag är färdig undersköterska inom kort! Men supertråkigt att inte få vara där och göra roliga saker! Jag hade med mig mina kladdkakemuffins och dom tog slut dirr och alla, verkligen ALLA berömde mig för dom och tyckte att jag verkade vara huslig av mig haha. Dessutom sa chefen att jag MÅSTE lämna mitt CV så skulle dom höra av sig rätt snart! Hur grymt vore inte det om jag fick börja jobba på SÖS! Mycket glammigare än att jobba på äldreboendet!

Idag så var det lite kaosigt på avdelningen så jag fick gå själv med en syrra och jag skötte det galant! Fick ta EKG, kvällskontroller, inskrivningskontroller, hämta och lämna patienter till olika avdelningar, tömma kateter och en massa skoj! Dessutom fick jag rapportera över till nästa team som tog över efter mitt pass. Hur grymt som helst! Jag fick jättefina slutord från min handledare oxå!

Nu är jag däremot grymt trött, så jag ska nog krypa till kojs med min lilla buppi, han ser oxå rätt trött ut! Hörs imorgon, då är jag ledig! Heis.

Hittade plutten i badrummet, haha alltid på min klädhög!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
du är grym!!! :)