Sjukt bra dag!

Asso tisdagar är bra dagar! Idag har praktiken gått superfort! Fick vara med min stand-in-handledare idag med och jag har fått ta blodprover, göra inskrivningar och utskrivningar och en massa småsaker som är jätteroliga! Jag är fan KUNG på att ta blodprover!

Sen när jag kom hem så hämtade jag ju ut mitt paket med viktminskning+proteinpulvers-produkter från Gymgrossisten! Sen har jag dillat lite i luren med Millan innan jag lagade till dagens middag: Chili con Carne med fullkornsris. Det ser inte så roligt ut på tallriken, trots att jag har gjort en fläshig sallad till, så jag kommer inte lägga upp en bild på middagen idag haha.

Klockan åtta ikväll ska jag iväg o träna, tror det står axlar på schemat idag! Träningsvärken från gårdagens benpass har nog inte slagit till riktigt ännu, för jag kan fortfarande gå normalt hehe. Men det sägs ju att två dagar efter man har tränat så är träningsvärken som värst! Så jag kanske inte är lika stöddig imorgon... Nej nu tänkte jag ägna mig åt att käka lite. Heis!

Welcome to the good life! (låt av Kanye West hehe)

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hejja!!! Tränings värk vad är det????? Det har jag glömt. Lycka till. Kram extra M