Skolavslutning och fredagsmys!

Oj, glömde visst bort att blogga igår! Men jag satt typ inte vid datorn alls igår, först så var jag i skolan och hade lite avslutning. Seg-läraren hade inte satt något betyg ännu, men jag tror att jag kommer få ett VG i kursen iaf! Sen när jag slutade så var det raka vägen till citymail för att sortera lite brev! Stod där i några timmar, sen drog jag och hämtade Mini och ställde min bil på min garageplats! Äntligen har jag fått min garageplats! På måndag ska ju inte tuben gå längre, så dom håller på o roddar bort en massa parkeringsplatser utomhus, så det känns ju hur gött som helst att jag fått en garanterad plats! Dessutom inomhus! Woopwoop!

Lagade till en stek igår, men den blev inte lika god som den brukar! Hade ett annat kött än vad jag brukar, så nästa gång det vankas schtek så kommer jag ta det vanliga stycket kött som jag använt tidigare! Men det blev rätt gott ändå! Till efterrätt så blev det fruktsallad! Och som ni förstår så åt jag inte denna lyxmiddag helt själv! Den förtärde jag med Mr. Hemlig. Sen kollade vi först på Black Swan, skitfilm om jag får säga det, hade rätt höga förväntningar för typ ALLA på Maria sa att den var superbra och dom har suttit och pratat om den filmen hela veckan! Sen såg vi JackAss-filmen, den senaste, och den var bra mycket bättre! Nu är jag hemma och har solat lite, färgat utväxten och snart ska jag dra o träna!

Om några timmar ska jag o Zanna vara statister i en musikvideo med Ison o Fille! Haha det ska bli kul! Nej nu måste jag chilla lite innan träningen. Heis!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer