Sleepy times

Jag glömde visst att blogg igår! Men det är väl ingen som gråter för det. Jag sov iaf länge igår, sen gjorde jag lite på ett skolarbete och sen ringde Zanna, vi skulle gå o rösta! Jag o mammsen skulle ju ha gjort det i lördags, men då hade dom stängt biblioteket när vi väl kom dit. Så först gick vi till den vallokalen som Zanna hade fått på sitt papper och jag tänkte, att det går väl säkert bra att jag rösta där med. Men icke. Surkärringar! Så vi fick gå en till runda till ett annat ställe så jag oxå fick lämna in mina valsedlar. Jag vet inte om jag röstade rätt, inget parti tilltalar mig helt och hållet, dessutom så har jag stört mig på precis ALLA partiers valkampanjer.

Valet igår visade ju att SD kom in i riksdagen och när Lars Ohly vägrade vara i samma sminkrum som Jimmie Åkesson, då började jag bara att garva, sån dagis-nivå!! Visst nu kanske inte SD är så varmt välkomna in i riksdagen, men vafan dom kan väl bete sig som vuxna människor. Iomed att dom fick typ 6 procent av alla röster, så borde det ju betyda att många i Sverige är missnöjda med dagens politik? Jaja, jag är inte så insatt, men jag o Nattis satt o prata om det igår och tyckte det var så löjligt med alla hat-kommentarer överallt på fejjan!

Jaja, idag ska jag göra klart ett skolarbete, men först måste jag nog lägga mig o vila lite, jag blir så jävla trött av alla tabletter som jag käkar! Och äter jag dom inte, så får jag ont. Så jag är hellre trött o smärtfri än halvpigg o har ont. Höres.

Fick förresten rosor av min kära mamma när hon var här i lördags!
 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer