Sovmorgon javisst!

Vaknade för en liten stund sen, så jävla skönt att sova! Blev typ 13 timmar inatt! Jag börjar jobba om 6 timmar, så jag tänker att antingen går jag upp nu på riktigt och tränar lite eller så ligger jag kvar i sängen och läser och har det göttigt.

Såg förresten en så himla bra film igår, Super 8 hette den. Det var väl inte riktigt en skräckfilm, men jag höll på att skita på mig flera gånger haha, hatar verkligen när grejer bara dyker upp helt plötsligt!

Vet ni vad jag precis kom på? Om EXAKT en vecka och 26 minuter så går jag på 6 dagars ledighet. Hajjar ni vad skönt?! Jag har inte planerat något speciellt förutom till nästa helg, då tänkte jag gå på den här tatueringsmässan som jag var på förra året oxå! Och dessutom så ska jag till Skeppsholmen och se Hoffmaestro, Timbuktu och ett gäng andra grymma artister! Ska bli sjukt kul!

Jag kan nästa räkna dom roliga saker jag har gjort under den här sommaren på ena handen, då förstår ni hur mycket jag har jobbat va? Så nu ska jag verkligen göra en massa roliga saker! Och i oktober, då har jag två veckors riktig semester! Då blire charter haha! Heis.

Måste bara återigen hylla detta fantastiska pålägg! Ett rostbröd och lite baconost. Topnotch!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
nelly.com skor, fina klänningar m.m. billigt på min tradera sida, avslutas imorgon! http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2823320