spindeljävlar och utgång

Hej mamma! Två av mina bästisar (Zanna o Christoffer) kom till Nynäs, så nu ska vi ut! Dom sover över här, men jag bäddar rent imorgon, jag lovar! Kan tillomed dammsuga, även fasti vi inte skräpar ner. Hoppas du tar med min syster hem från Skottland! Puss!

P:S. Jag är ingen BF längre. Vi väntar på taxin, som ska ta oss till Freja, Nynäs svar på Patricia. Haha hoppas dom oxå har en Kapten Jack. Vi har käkat pizza, druckit öl på ballen. haha vi testade att cykla, men det blåste för mycket. Jag tror att snoffe är avundsjuk på mitt mms-bloggande, han bloggar ju på blogg.se, där kan man inte sms-blogga! Nej nu kommer taxin strax, bäst att tagga till! Hörs nog imorgon! Det är dessutom GALET mycket spindeläckel överallt. Tur att snoffe är så grym att han dödar dom med bara papper. Jag är så mycket fegare att jag bara står o skriker o panikar innan jag tar flugsmällan o försöker mörsa dom. Puss hej!

Detta var innan spindelinvasionen! PUSS MAMMA ÄLSKAR DIG! dina grannar kommer säkert att skvallra något om mig, men vi har varit lugna.
 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
haha din fyllerumpa! Jag och andy tog med mamma och erik ut i glasgow, dom gillart!! varför går ni till freja, det är telegrafen som gäller i nynäääs!! haha
Lillkicken
Lillkicken,
haha aa kan tänka mig att dom gillart! golf o whiskey-land lixom! Telegrafen finns tydligen inte mer, så det var bara freja o bedaröbaren kvar, o bedarö går man tydligen inte till fick jag höra, haha!
nouw.com/lillkicken