spring i benen

Somnade ganska tidigt igår, är alltid så trött när jag jobbat dag! Så imorse var det helt okej när klockan ringde kvart över nio. Tog min "morgonmedicin" (omega-3, hår-hud-naglar-tabletter och en vidrig mivitotal-shot) och sen slog jag på stort och gjorde en proteinshake med kaffesmak! Först så tänkte jag att dagens träningspass skulle bli till högdalstoppen, men sen fick jag för mig att jag skulle springa lite, så jag tog bilen bort till Gamla Älvsjö IP, för där finns jättebra joggingspår, visserligen är det korta spåret bara typ 1,5 km, men eftersom jag aldrig, verkligen aldrig springer så kändes det som en bra början.

Jag fick stanna och hämta andan några gånger, men är förvånad över hur skönt jag tyckte det var! Och nu känns det ju hur bra som helst! Ska försöka göra samma runda imorgon igen!

På fredag åker jag och Kamilla till LA, så jag har hämtat min lilla reseväska från källaren och ska börja plocka fram det jag ska ha med mig, vi ska iofs bara vara där över helgen så det blir nog inte så mycket packning!

Här kommer en ruskigt bra träningslåt förresten!

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer