Städryck!

Har varit stentrött hela dagen, min förkylning har hållt i sig idag med. Åkte till skolan, satt i våra smågrupper och sen skulle vi redovisa för hela klassen. Jag blev så nervös så jag höll på att kissa på mig, men sen gick det skitbra ändå, våran grupp hade lätt den bästa redovisningen!

Sen åkte jag och jobbade några timmar med brevsortering, kom hem och tog ut voffie på promenad, fick sällskap av Zanna. Sen bjöd hon på kaffe och Christoffer på middag haha, lyxigt värre!

När jag kom hem för typ två timmar sen så fick jag jordens städryck, började dammsuga, upptäckte att jag hade typ centimetertjockt lager med damm under både soffa och säng, så jag dammsög där och hittade inte mindre än 3 tofflor och 4 av Rockys leksaker! Sen tog jag itu med badrummet och sen började jag gnugga i köket, rensade i skafferiet och slängde en massa saker, sen har jag tillochmed gjort rent fläktkåpan! Stod och putsade lite på spisen och tittade upp i fläkten och det såg så jävla skarrigt ut! Men nu är den ren och fin, Mamma skulle nog bli stolt!

Nu ska jag bara bädda rent i sängen och ta en dusch, sen blire bingen dirr! Heis.

Storstädningsfynd!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer