Svarta fredagen

Gotland, shopping, Barn

Det har varit lite kaos här hemma idag, både barnen och mamman vaknade på fel sida idag, så under träningen (jag har med båda barnen på fredagar eftersom Alva inte har förskola på fredagar) och hon var väldigt klängig och tjatig (läs: mamma, mamma, mamma etc) men när vi kom hem så blev hon lite gladare igen.
Jag hann ta en dusch och sen skulle jag möta min mamma på stan, hon är här över helgen, men då tänkte jag att eftersom Alva inte tycker det är kul att gå i affärer så fick hon va hemma med Thomas så tog jag bara med mig Ihre. Hon tokvägrade vagnen så jag fick ha henne i bärselen.
Jag o mamma var inne på Lindex och Åhléns, fyndade lite och sen tyckte jag att de blev lite tungt att ha henne i bärselen så ja satte Ihre i vagnen och då började en skrikfest utan dess like, gav henne en matklämmis, satte mig i ett hörn i gallerian o ammade, men inget fungerade så jag gick hem.
Nu har hon sovit över 3 timmar, så ja antar att hon bara var vansinnigt trött (hon är lite snuvig oxå).

Här är lite av fynden ja gjorde, 25 respektive 50% rabatt på grejerna och ett presentkort gjorde att jag kom väldigt billigt undan 😊
Att jag inte kunde kolla i fler butiker gör egentligen inte så mycket för nästa vecka ska jag till Gekås, så jag får nog min beskärda del av shoppingen då 😉

Gillar

Kommentarer