Tankar och funderingar

Maj månad har känts som den längsta någonsin. Men det är nog bara för att så mycket roligt händer här i slutet. Eller nästa vecka iaf! Då rullar pengarna in. Har skrivit långa listor på saker jag vill köpa. Jag vet att det är lite tantigt att skriva inköpslistor, men det är skönt! Tror det är en jungfru-grej. Pedantiska och listiga.

Idag ska jag iväg och träna. Ska först köra ett core-pass sen ska jag stå på crosstrainern ett tag. Det är rätt skönt att stå med musik i öronen och svettas. En stund för sig själv lixom. Jag brukar ju ha stora problem med det här att ha båda lurarna i öronen när jag är bland folk. Har fått för mig att jag andas skithögt och att människor runt mig stör sig och tittar konstigt på mig. Därför kan jag bara ha en hörlur i när jag typ åker buss. Men på gymmet, där är det ju naturligt att folk flåsar och frustar, så där gör det inte så mycket om jag skulle andas lite för högt.

En tjej på jobbet sa en så himla gullig sak till mig igår, jag frågade om hon ville ha hjälp med något, för jag hade inte så mycket att göra med mina patienter och då sa hon att jag alltid var så snäll och glad jämt, som en frisk fläkt! Jag blev lite typ generad, men glad. Har svårt att ta emot komplimanger. Det måste jag bli bättre på!

Och tjejer som är som plåster på andras pojkvänner är ungefär lika sköna som ett skavsår. Som en riktigt stor vattenblåsa på hälen. Sådär så att man knappt kan gå med skor på sig. Jag menar, är någon upptagen så håller man ju inte på som någon stalker och skickar bilder på sig själv i tid och otid. Eller har jag fel?

Ja, som rubriken sa, lite tankar och funderingar. Heis.

Gillar