träningsdille

Hej! Senaste veckan har varit skitjobbig, mycket gråt och prat med vänner, men jag har gjort en del roliga saker oxå! Jag har varit på middag hos en kollega och det var skitnajs, fast jag tyckte nog att maten var aningens i det starkaste laget haha, jag har verkligen svårt att äta stark mat. Sen i fredags var jag på Hälsomässan med Zanna, våran årliga tradition! Jag fick massage, en massa prylar åsså gav jag blod eftersom blodbussen stod där.

I fredags kväll så var jag på Tomas Ledin, han kör ju hela hösten på Cirkus. Jag satt på första raden brevid världens sötaste pensionärspar (eller näst sötaste, för dom sötaste är ju min farmor och farfar!) Farbrorn klappade händerna hela tiden och tjoade hejvilt haha, så jag satt nästan och kollade mer på dom än på Ledin! (Jag var inte själv på konserten, mamma och hennes väninna satt några rader längre bort)

På lördagen så jobbade jag men drog till Nynäs dirr efter och spelade Laserdoom, det var skitkul men jävlar vad svettig jag blev! När poängen räknades upp så kom jag på sista plats haha, jag fick tillomed minuspoäng, men det gjorde inte så mycket för jag hade kul ändå!

Idag är min lediga dag så jag har verkligen gjort asmycket, satte klockan på halv nio och sen drog jag och tränade, blev ett sjukt bra pass. Sen har jag haft tvättstugan, städat här hemma, besiktat bilen (som blev godkänd), handlat mat och nu håller jag på och bakar bröd OCH müsli.

Vi hörs!


<

Min "goodiebag" från hälsomässan

Vacka nynäshamn

Förstår ni hur nära jag satt? :)

KÄRLEK

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
<3 <3 <3 <3