tröttast i stan?

Jag är så himla trött nu, känns som att det är det enda jag skriver om nuförtiden haha, men det har varit mycket dom senaste dagarna eller nej, senaste veckorna tillochmed! Men nästa vecka, då har jag bara praktiken som jag behöver tänka på, har sagt nej till jobb under dom 4 veckorna, känner att jag vill satsa all min energi på praktiken!

Om någon vill byta rygg med mig så går det bra, är rätt trött på min klena rygg nu! Längtar verkligen till lönen den här månaden så jag kan boka en tid hos en kiropraktor som kan knäcka ut ryggen!

Jag var ju och tränade igår och jag har träningsvärk lite överrallt, men mest baksida lår och i mina biceps (?), framsidan på överarmarna lixom!

Rocky var ju med mig på jobbet idag och alla gamlingarna blir så glada när han är med, och det är skönt för mig oxå som slipper känna mig som en dålig matte som lämnar honom själv hela tiden! Men nu är han lika trött som jag, han ligger här brevid mig och snarkar järnet! Nej, nu är det dax för mig att oxå duna lite, börjar ju redan 7 imorgon! Heis.

Mysigaste som finns när han sover på min mage!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer