Våra bästa år

Jag brukar ofta ha både teven o datorn igång samtidigt, blir lixom lite mysigare att höra något i bakgrunden, om jag inte lyssnar på musik förståss. Och dom tre senaste vardagarna (fredag, igår o idag) har jag lyckats slå på teven precis när Våra bästa år börjar. När jag gick i högstadiet så följde jag den såpan slaviskt, jag bodde typ 50 meter ifrån skolan, så jag o bästis-Zanna brukade springa hem på lunchrasten, mikra upp en gorbys-pirog och slänga oss i soffan och nästan se ett helt avsnitt av våran favoritserie. Haha den är fortfarande så himla cheezy. Vårat favoritcitat från serien är när nån av skådisarna säger åt sin dotter: "Go out to grandma in the kitchen and grab some cookies" och ungen skriker "Yaaaaaaaaaaay" och springer ut ur rummet. Haha det här hände typ varannat avsnitt!

Jag är dock lite besviken över att dom har bytt ut en massa hunkiga skådisar, dom nya är så mycket fulare! Dessbättre så är puddingen Darin Brooks med! Han har dock en väldigt ful frippa! Han är mycket snyggare i Blue Mountain State om man säger så!

   

                 

Ja ni ser ju själva. Nu ska jag försöka samla krafter så jag kan orka gå o tvätta mitt hår! Hörs.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Va? Shit e du sjuk igen? ( har varit litta dålig på å läsa bloggr de senaste dagarna) men jises , hoppas nu du får den tiden om sex veckor så du slipper de sen!! Ja absolut de kan jag göra, vet inte när vi sätter igång igen med resten! Just nu är de mest shopping å bokning av saker vi åker runt och fixar :) men jag smsar när jag är i närheten av dig nästa gång :) krya på dig å hoppas du blir frisk snabbt! :) hälsa doktern att han får en kvart i luften av mig om han inte på skyndar din operation ;)
Www.kamillaolsson.wordpress.com
Guest
,
hahaa yeeeeeeeeeeeey! man hänger fortfarande me vad som hänt när man ser ett avsnitt efter 2 år :P puzzzz