Vett och etikett

Vett och Etikett

Har märkt att kvinnor inte vet hur man ska föra sig i ett omklädningsrum. Det spelar ingen roll om man är på Sats inne i stan eller på något härligt förortsgym, folk är precis likadana överrallt. Här kommer en lista på saker man INTE bör göra i ett offentligt omklädningsrum.

  1. Var inte naken mer än nödvändigt. Stå alltså inte helt naken medans du smörjer in dig, jag vill inte se rätt in i ditt underliv när du står och krämar in benen.
  2. Raka dig inte någonstans på kroppen när du står i duschen. Jag har sett kvinnor stå och både skrubba kroppen med tvättsvamp och raka underlivet. Helt öppet!
  3. Sätt på dig din BH innan du ställer dig och fönar håret.
  4. Sätt även på dig din BH innan du sätter dig framför spegeln för att sminka dig.
  5. Håll koll på dina barn, jag tycker inte om när ungar springer in i mig när jag står och försöker byta om.
  6. Om ditt barn dessutom skriker, få tyst på den!
  7. Bred inte ut dig på 10 platser, du har ETT skåp, håll dig till det.
  8. När du sitter i bastun, tänk då på att man inte heller där vill se rätt in ditt underliv, knip ihop benen när du sitter på översta raden!
  9. Har du mat med dig, så ha inte picknick inne i omklädningsrummet, ät någon annanstans!
  10. Är din son över 6 år, så låt han gå och bada med sin pappa, det är INTE OK att ha pojkar inne i damernas omklädningsrum.

Låter jag som ett bittert freak nu, eller är det fler som tycker som jag? Visst ska man få vara naken, men det finns fan en gräns! Jag lyckas ju alltid pricka in dom tiderna då alla nakenfantaster glider runt, helt oblyga och smörjer in sina kroppar HELT nakna, och dom krämar ju inte in sig snabbt heller! Heis.

Gillar

Kommentarer

Guest
,
hahha så jävla rätt! :D puzz
Guest
,
hahaha håller med zanna :)