Vilken dag!

Nu är första gången som jag sitter ner och tar det lugnt på hela dagen! Har haft grejjer att göra precis hela dagen! Studiebesöket hos ambulansen var väldigt givande och spännande! Jag tror att det är åt akuten/ambulansen jag vill jobba senare i livet, så det var kul att se var en USKA får göra hos ambulansen, nästa vecka börjar ju min praktik, så då får jag veta vad man gör på akuten som undersköterska oxå!

Jag vet att det är några som är nyfikna på hur mitt hår har blivit och iomed att min rosa fina kamera har åkt till himlen så har jag helt enkelt lånat bilder från Emelies blogg, hon fotade mig igår när vi fixade barret! Hon är så himla söt med sin bebismage! Men här är picsen iaf!

 

Före:

Efter:

<

Jag var ju på Citymail och jobbade lite inne och där har jag inte jobbat på snart ett år, men det var läskigt mycket som fortfarande satt i, kammade upp (sorterade alltså) ett och ett halvt område och det var rätt mycket post! Grymt! Och direkt efter jag kom hem så var det bara att hetsäta en smörgås innan det var dax för nästa grej på schemat, nämligen träning! Alltså jag var helt död innan, helt skakis efteråt och nu ligger jag här och sover typ! Så vi hörs imorgon! Peace out!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer