vinster och förluster

Imorse när jag vaknade var jag så trött att jag knappt orkade öppna ögonen. Men jag kom upp och upptäckte att det var strömavbrott. Så jag fick tända ett ljus och ställa i badrummet haha. Som tur var så var det ganska ljust ute och jag har jordens bästa spegel i mitt stora rum. Men det som var riktigt irriterande på strömavbrottet var att garageporten inte gick att öppna. Skojja inte att jag blev lack när jag upptäckte det. Och då var klockan redan såpass mycket att jag skulle ha kommit försent om jag tog bussen. Så jag fick släpa fram Kerstin (min moppe) och köra med den till jobbet. Det var iskallt trots att solen sken. Men man vaknade till av den kalla resan iaf!

Mina patienter var jättelätta så jag hjälpte till med dom andras patienter och fixade lite i köket, svarade i telefon och fixade. Det blev lite stressigt ett tag, vi hade några snurriga gubbar som gick runt och rökte och levde rövare! Men tiden gick fort iallafall!

Nu ska jag ut på en långpromenad med mig själv och min mp3spelare. Mamma har Rocky i helgen så jag är helt själv. Ska bli skönt att få promenera bort en massa arga tankar. Heis.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Men Loppis, du överlevde dagen i allafall. Njut nu av helgen eller kvällen ändå. Kram
Guest
,
Loppis det var ju jag som skrev. Glömde skriva extra mamma. Kram