Vuxentid

Gotland, äppelpaj

Igår så var jag och min sambo ute på äventyr ska ni veta! Min sambo fyller år idag och vi brukar alltid gå ut och käka bara han och jag då, men nu kunde bara barnvakten dagen innan, så därför fick vi passa på då :)
Vi gick på bio och såg Solsidan, rolig film trots att den handlade om en skilsmässa. Efter bion så gick vi ner till stora torget och in på Brooklyn burger och tog en varsin hamburgare och lagom till vi kom hem så hade båda barnen somnat! Fantastiskt! Speciellt som Ihre har så svårt att somna om hon inte ammas till sömns kvällstid, så det var ett stort steg :)

Idag så väckte jag och barnen Thomas med lite skönsång och frukost på sängen. Paketet som jag har beställt har inte hunnit komma ännu, men jag tänkte smita iväg till en affär sen när jag ska hämta Alva från dagis och köpa en fin blombukett.

Just nu sitter jag faktiskt och väntar på att min bulldeg ska jäsa klart, jag håller på att göra såna supergoda saffransfloursockerbullar med smörkräm! Kan slänga ut receptet i nästa inlägg 😊

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Tävlingen där man hade chansen att vinna en uppsättning valfria namnlappar är nu avslutad & vinnaren är uppe. Kika in & se om just du vann. 🌸
nouw.com/eswensson