Wind of change

Gotland

Oj vad dramatisk rubriken låter, men 2014 blev verkligen året då allt hände. Eller allt föll på plats kanske man kan säga.

För nästan precis ett år sedan så var jag i fjällen med min bästa vän och ett stort gäng, där pratade vi mycket om framtiden och då hade vi inte en aning om att vi båda skulle bli föräldrar (hon samma år och jag året efter), att jag skulle bli sambo, sälja min lägenhet i Högdalen, bli gotlänning på riktigt eller att jag skulle överge mitt blonda långa svall.

Men jag är faktist så himla glad över allt som har hänt. Om ungefär 6 veckor är våran bebis beräknad att komma och jag ser verkligen fram emot att få träffa den som ligger i min mage och sparkar på min blåsa om nätterna, som gör att jag är så blödig (gråter till ALLT) och att jag knappt kan gå och prata samtidigt utan att flåsa och frusta som en flodhäst. Men det är ändå himla mysigt att lägga händerna på magen och känna att det ligger någon där och rör sig ❤️

Imorgon ska jag faktiskt iväg på ett riktigt träningspass, det har jag inte gjort på svinlänge, så det ska bli spännande att se hur jag klarar mig haha (supersvag och dunderflåsig).

Heis!
  • Gotland
  • 1 534 visningar

Gillar

Kommentarer